IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова подготвя Борил за първи клас

31 май 2021 15 00

Синът на модела се сбогува с детската градина

БГНЕС/IStockphoto

„Детство мое I-ва част/край“. Това написа Диляна Попова в Instagram, споделяйки, че синът ѝ ще бъде първи клас през септември. Моделът сподели своя обща снимка с порасналия Борил, с когото са били на последното тържество в детската градина.

Момченцето, което е плод на любовта на красавицата с актьора Асен Блатечки, се държи с ръка за лицето, сякаш не му се иска да сложи раницата с учебниците. А майка му го е обгърнала с едната си ръка.

„Най-страхотна, мила, грижовна и всеотдайна мама. С много обич в сърцето си. Сладури!“, „Отрязал“ главата на баща си“, „Много прегръдки за Бори, само по него може да си проличи времето, за мама то не важи просто“, пишат последователи на Попова под публикацията ѝ.

Откакто роди, Диляна не обича да споделя много често снимки на момченцето, но когато го прави, те винаги са придружени с думи и емотиконки със сърца, с които тя иска да покаже колко много го обича.

Попова не уточнява в кое училище ще учи синът ѝ, който от няколко години тренира жиу-жицу – нещо, с което известният му баща много се гордее.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари