IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям се страхува от отмъщение на принц Хари

1 юни 2021 08 40

Херцогът на Съсекс може и да не спре с обвиненията срещу кралското семейство

БГНЕС

През март тази година принц Хари и Меган Маркъл дадоха интервю на телевизионната водеща Опра Уинфри, в което критикуваха кралския живот. Херцогът на Съсекс обаче не спря дотук и нанесе нов удар на кралското семейство – преди седмица той участва в документален сериал, в който говори за най-трудните периоди в живота си.

Точно тази част от откровенията му подразниха изключително много по-големия му брат – принц Уилям.

Херцогът на Кеймбридж е загрижен от желанието на херцога на Съсекс да постави кралското семейство в лоша светлина пред целия свят, разказват източници, близки до кралското семейство.

„Под предлог за важността на психичното здраве той иска да го засрами. Принц Хари обвини брат си, че го е оставил сам да страда след смъртта на майка му, принцеса Даяна. Но Уилям наистина се тревожи за него. Той се срамува, че не е забелязал това преди“, каза близък приятел на херцога на Кеймбридж.

Според Daily Mail Бъкингамският дворец вече се страхува от следващи изявления на херцога на Съсекс и Меган Маркъл.

Принц Уилям се притеснява, че по-малкият му брат може да отиде твърде далеч. Той не се съмнява: принц Хари няма да спре това и ще продължи да унижава членовете на кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари