IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са разликите между принц Хари и принц Уилям?

4 юни 2021 10 30

Единият иска да е знаменитост, а другият да служи на общността, смята специалист

Снимка: БГНЕС

В скандалното интервю с Опра Уинфри херцогът на Съсекс заяви, че баща му и по-големият му брат принц Чарлз и принц Уилям са в капан в британската монархия, от която той успява да избяга със съпругата си Меган Маркъл и малкия син Арчи. Биографът Пени Хунор, която посвети новата си книга на херцога на Кеймбридж, разкритикува думите на принц Хари и опроверга гръмките му изявления.

„Хари абсолютно греши. Не мисля, че Уилям се чувства в капан. Той напълно разбира целта си и я приема. Той следва примера на баба си – кралицата“, споделя Пени в интервю за The Sun.

Източникът на британския таблоид добави, че на фона на пандемията и действията на по-малкия си брат принц Уилям гледа по различен начин на основната си цел.

„Сега той наистина вижда разликата между това да бъдеш знаменитост и да служиш истински на обществото. По време на криза членовете на кралското семейство дават на хората увереност, но знаменитостите не са способни на това“, добави източникът.

Принц Уилям е втори по линия на трона. Според дългогодишната традиция той няма да може да заеме трона преди баща си Чарлз. И въпреки че принцът на Уелс не е много популярен сред британците, информатори от Бъкингамския дворец уверяват, че няма да позволи на сина си да заеме трона преди него.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари