IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър: Вин Дизел е моето семейство

2 юни 2021 17 50

Медоу Уокър с мил кадър в социалните мрежи

Снимка: Getty

Медоу Уокър зарадва феновете си със снимка, на която споделя мил момент с Вин Дизел. Кадърът е публикуван в социалните мрежи само няколко седмици преди официалната премиера на новия филм от поредицата „Бързи и яростни“.

22-годишната моделка, която е дъщеря на покойния Пол Уокър, публикува снимка в Instagram, на която прегръща Вин Дизел и 13-годишната му дъщеря Хана. Не е ясно точно кога е заснет милият кадър, но феновете забелязаха, че косата на Медоу е много по-къса от сега и това ги наведе на мисълта, че снимката е отпреди няколко години.

„Семейство <3“, написа г-ца Уокър. Вин Дизел побърза да изрази любовта си, коментирайки с „Само любов, винаги...“. В допълнение Лудакрис, който също участва в „Бързи и яростни“ остави емотиконка на две събрани ръце, готови за молитва.

Това обаче не е първият път, в който Медоу и Дизел показват публично любовта си след трагичната смърт на Пол Уокър. Актьорът загина на 40 години след катастрофа през ноември 2013 година. През ноември 2019 година Вин публикува мило съобщение в социалните мрежи, за да отпразнува 21-ия рожден ден на Медоу. „Мога да кажа, че съм изключително горд от човека, в който се превръщаш... но истината е, че винаги съм бил горд с теб“, написа звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Медоу реши да не върви по стъпките на известния си баща и избра модата пред Холивуд. Тя откри ревюто на Givenchy за есен/зима 2021 през март. Въпреки това младата дама продължава да подкрепя поредицата „Бързи и яростни“, която съвсем скоро ще пусне и деветия си филм. Последната поява на Пол Уокър беше през 2015 година, а след това той бива заменен от братята си Кейлъб и Коди.

„Бързи и яростни 9“ излиза на екран на 25 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари