IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин: Готов съм за още деца

6 юни 2021 21 00

Изпълнителят сподели, че се чувства по-добре от всякога

Снимка: БГНЕС

„Вижте, аз съм отворена книга“, казва Рики Мартин пред списание People, когато е попитан дали скоро ще има още деца. Изпълнителят категорично заяви, че в момента не очаква наследници и се радва на дъщеря си Лусия, близнаците Валентино и Матео и най-малкия си син Рен, които споделя със съпруга си Джван Йосеф.

Мартин признава, че сега се чувства по-добре от всякога и е горд с това, което е. Той застава на корицата на списание People за специално издание в месеца на ЛГБТ+ общността. Като виден представител на хората с различна сексуална ориентация, Рики споделя, че подкрепата на семейството му е помогнала да приеме себе си и да не се срамува от начина, по който изразява любовта си.

Изпълнителят се запознава със сегашния си съпруг в Instagram през 2016 година. Тогава той се свързва с Йосеф, за да говорят относно изкуство, но нещата бързо тръгват в друга посока. „Помислих си, Боже, какъв прекрасен мъж“, признава Мартин. Двамата си общуват в продължение на шест месеца без да се случва нищо, след което се срещат в Лондон.

„Видях го и веднага си казах, че ще се оженя за този човек“. Година по-късно, в хотела, в който се срещат за първи път, двамата се сгодяват. Мартин признава, че Джван е най-романтичният човек, когото някога е срещал и никога не се оплаква от постоянните танци и песни, които се вихрят в семейната къща. Сватбата е през 2017 година и се случва съвсем случайно, тъй като по едно време родителите и на двамата са в един и същи град. „Погледнах към Джван и му казах, че всички важни хора за нас са тук и трябва да се оженим“.

По това време Мартин е бил самотен баща, сдобивайки се с близнаците Валентино и Матео чрез сурогатна майка. „Сега вече сме горди родители на Лусия и Рен, които са родени през девет месеца“, с усмивка заявява изпълнителят. Той допълва, че е възможно семейството му да се увеличи след няколко години, защото винаги е мечтал за пълна къща с деца. „Искам един ден да отворя вратата на къщата и да видя как много малчугани тичат към мен и ме наричат тате“, казва той.

Засега обаче семейството на Мартин и Джван ще се състои само от шест члена, тъй като двамата искат да се фокусират възможно най-много върху децата, които имат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари