IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селфи с Рен: Половинката на Рики Мартин показа сина им

19 май 2021 14 50

Детето е взело част от чертите му

БГНЕС

Колко е пораснал сладкият Рен? Това показва Джуан Йосеф – половинката на Рики Мартин, който наскоро качи свое селфи с най-малкия им син в Instagram. На него детето гледа точно в камерата, а феновете не спират да коментират колко прилича и на двамата.

„Моето дете Рен“, коментира той към кадъра, който за близо три дни е събрал над 84 хиляди харесвания.

„Боже мой, мога ли да го изям?“, „Джуан джуниър“, „Най-сладкият“, пишат последователите му под снимката с момченцето.

Сирийско-шведският художник и певецът, които рядко споделят за личния си живот, особено снимки на техните деца, направи изключение, за да покаже колко много се е променило детето, което вече е на година и половина.

Рики Мартин и Джуан Йосеф имат четири деца – близнаците Матео и Валентино, които са на 11, момиченце на име Лучия (2 г.) и Рен, който е най-малкият.

Певецът, който в началото на май се появи на корицата на ShonMagazine, споделя, че децата му са неговите най-големи критици.

„Те са много честни и аз оценявам това. Те ми казват: „Харесва ми танцът, който направи вчера... Днес не беше добър, татко“, разказва той в интервю за Access.

Междувременно партньорът на пуерториканския певец разкрива, че и двамата му родители са били художници и той наследил вдъхновението им. Днес Матео и Валентино се опитват да импровизират, рисувайки, и в творбите им той вижда себе си на техните години.

„Матео е по-артистично ориентиран, докато Валентино прекарва живота си пред екрана, защото се стреми да бъде най-добрият YouTuber в света“, уточнява Рики Мартин пред Extra през декември 2020 г. Той и половинката му са категорични, че ако децата им искат да се занимават с изкуство или каквото и да било друго, те ще ги насърчат.

В момента певецът се готви за своето турне, като децата са най-голямата му мотивация. Първата му спирка е Лас Вегас, където ще излезе на сцена на 25 септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари