IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енрике Иглесиас и Рики Мартин тръгват на турне

8 март 2020 15 00

Мъжки сексапил на сцената

Снимка: БГНЕС

Рики Мартин и Енрике Иглесиас тръгват на турне в Северна Америка.

Латиноамериканските изпълнители обявиха новината в сряда, а компания ще им прави изгряващата звезда Себастиан Ятра, който ще е гост-изпълнител. Обиколката започва на 5 септември във Финикс и ще включва концерти в Лос Анджелис, Чикаго, Маями и Ню Йорк. 30 октомври е последната дата в Атланта.

„Знаех, че това ще се случи някога, но не знаех кога“, каза Иглесиас на пресконференция в сряда. Младият изпълнител Себастиан Ятра призна, че това е най-великолепният момент в живота му. „Ако нямах възможност да бъда с вас на сцената, със сигурност щях да си купя билети, за да ви гледам“, допълни той.

Рики Мартин

Снимка: Getty

Феновете могат да очакват истинско латиноамериканско избухване със значителна доза сексапил на сцената. Иглесиас и Мартин са носители на награди „Грами“ и могат да се поздравят с няколко хита, достигали до номер 1 в музикалните класации.

Енрике печели златното микрофонче през далечната 1997 година за „Най-добър латино поп албум“, а Рики Мартин е с една награда по-напред. Той взима две Грамита за същата категория като колегата си, но през 1999-а и 2016 година.

В последно време и двамата бяха далеч от сцената, за да се фокусират върху семействата си. Иглесиас наскоро стана баща за трети път, след като през 2017 година заедно с Анна Курникова посрещнаха близнаците Луси и Николас.

Семейството на Рики Мартин е малко по-голямо. Той е горд баща на 4 деца, които отглежда заедно с партньора си Джуан Йосеф.

Билетите за турнето на Енрике Иглесиас и Рики Мартин ще бъдат пуснати в продажба на 12 март, а първата спирка е Финикс на 5 септември.

Енрике Иглесиас с първи снимки на дъщеричката си

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари