IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу припомни за връзката си с Бен Афлек

5 юни 2021 21 00

Случайно се появи тяхна снимка в страницата ѝ

БГНЕС

„Това е сезонът“, пише към снимка на Гуинет Полтроу с едно от бившите ѝ гаджета. Така нареченото меме, върху което е отбелязано, че тя е сезонът на Близнаците, а той – ретроградният Меркурий, случайно бе качена в официалната страница на бранда на звездата във Instagram. А с него си припомнихме, че освен по латино дивата, Бен Афлекс и падаше и по русокосата актриса едно време.

„О, боже“, написа основателката на Goop под кадъра, сякаш недоумява защо е споделен. Но според запознати, самата тя може да го е публикувала или е смело маркетингово решение за привличане на клиенти.

Кадърът, на който Бен говори нещо на ухото на Гуинет, с която излизаше в края на 90-те, събра над 21 хиляди харесвания. А отдолу последователите на актрисата споделят, че връзката ѝ с лошото момче на Холивуд, което в момента е с Джей Ло, е още едно доказателство, че тя е истинска икона.

След като слагат край на връзката си, Полтроу се жени за Крис Мартин, на когото ражда две деца, а пък Афлек започва да излиза с Джей Ло.

Според актрисата, Бен е човек с доста различна ценностна система, но двамата са успели да останат приятели след като чувствата между тях изстинали. През 2018-а тя споделя, че с него просто искала да „излекува“ някаква липса от миналото.

И докато в момента Полтроу се радва на втория си брак с писателя и продуцент Брад Фалчък, тя все пак иска да припомни, че владеела сърцето на Бен Афлек преди Дженифър. Но това не означава, че ако той отново остане свободен, ще се получи нещо между тях. Тя живее щастливо с половинката си, която наскоро стана на 50.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари