IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Вълчанова се любува на порасналите си момчета

7 юни 2021 14 40

Красавицата показа синовете си

БГНЕС

Магдалина Вълчанова показа колко щастлива и горда майка е със синовете си. В момента Маги се намира на неизвестна топла дестинация, а с нея плътно са и двете ѝ момчета. 44-годишната Вълчанова е една от най-известните носителки на титлата „Мис Вселена България“ (печели второ място на конкурса „Мис България“ през 2000 година). Както се вижда от снимките, тя продължава да е в топформа, но затова си има и основателна причина.

Последното начинание на Вълчанова е свързано именно с треньорската дейност. В момента тя е лицензиран фитнес треньор от НСА, като прави кондиционни тренировки сред природата и изготвя режими за здравословно хранене.

Маги години наред работеше като успешен модел, след това се занимаваше с неправителствената си организация Фейс ту Фейс, с която се бореше срещу трафика на жени и насилствената проституция.

През 2011 година Маги се омъжи за бизнесмена Румен Георгиев, от когото са и синовете ѝ Румен-младши и Андрей. Преди няколко години чаровната брюнетка се разведе с бившия застраховател, след което започна живота си „начисто“ – като самотна майка и с нови хоризонти за изява.

В неотдавнашно интервю тя сподели, че пътува много с децата си, защото иска и те като нея да бъдат отворени към света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари