IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън към Кортни Кокс: Ти си моят специален човек

21 юни 2021 10 40

Двете дами продължават да са близки и след „Приятели“

Снимка: БГНЕС

Какво по-хубаво от чисто приятелство, което издържа на всички препятствия и се задържа силно през годините? Някои хора казват, че да имаш близък приятел е по-важно от това да намериш любовта, защото романтиката може да изчезне, но приятелството остава завинаги.

Е, Дженифър Анистън и Кортни Кокс явно добре са слушали това поверие, тъй като остават близки и до днес. Двете дами се запознават през 1994 година, когато се виждат за първи път на снимачната площадка на „Приятели“. Героините им Рейчъл Грийн и Моника Гелър са най-добри приятелки и дори живеят в един апартамент, като през 10-те години на екран заедно преминават през любовни трепети, разбиване на сърца, финансови проблеми и развод на родители. Въпреки трудностите от околния свят, Рейчъл и Моника остават неразделни и показват на всички нас, че приятелството наистина е най-важното нещо, което човек може да притежава.

За щастие на феновете на „Приятели“ близката връзка между Рейчъл и Моника не е била само по сценарий. Кортни и Дженифър стават най-добри приятелки и често можем да ги видим заедно на вечеря, да си гостуват по домовете или да се появят под ръка на червения килим. Анистън дори е кръстница на Коко – дъщерята на Кокс и бившият ѝ съпруг Дейвид Аркет. Кортни пък беше кума на сватбата между Дженифър и Джъстин Теру.

След като Анистън се развежда с първия си съпруг – Брад Пит, на помощ идва най-добрата ѝ приятелка. „Често спах в гостната ѝ. Без да казвам повече за личния си живот, ще спомена само, че тя е била с мен през по-голямата част от трудните ми периоди“, споделя Дженифър през 2014 година.

Сега екранната Рейчъл Грийн иска да покаже на целия свят, че приятелството ѝ с Кокс продължава вече над 20 години. Актрисата използва социалната мрежа Instagram, за да отпразнува рождения ден на приятелката си, която на 15 юни навърши 57 години. „Честит рожден ден на този невероятно специален човек. Времето лети, когато се забавляваш“, написа Анистън под снимка от миналото. След това тя сподели и малко по-съвременен кадър, на който двете дами позират в кухнята.

„Корт никога не би те съдила. Тя е изключително честна, много лоялна и безкрайно любяща“, казва Дженифър през 2014 година. Миналия месец двете дами отново бяха заедно на снимачната площадка на „Приятели“ заедно с останалите си колеги Мат ЛеБланк, Матю Пери, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари