IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън призна, че е влюбена в колегата си от сериала „Приятели“. И било взаимно!

31 май 2021 09 00

Ето какво споделя актрисата

Снимка: БГНЕС

В продължение на десет сезона феновете на сериала „Приятели“ следят отношенията, подобни на увеселителни влакчета, между Рос Гелар и Рейчъл Грийн. Оказва се, че произходът на завладяващата химия между героите на Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър е резултат от реалния живот. В специален епизод от култовия ситком, пуснат по HBO Max, актьорите признаха, че са били влюбени един в друг през 1994 г.

„През първия сезон бях луд по Джен“, призна 54-годишният Шуимър, на което колежката му отговори: „Беше взаимно“. Независимо от това звездите увериха, че връзката им винаги е оставала приятелска, защото все един от двамата е бил във връзка.

„В един момент бяхме дълбоко влюбени един в друг, но все едно бяхме два кораба, които се разминаваха: единият от нас винаги беше във връзка и никога не прекрачихме границата. Отнасяхме се с уважение към това“, добави Дейвид.

Дженифър Анистън каза, че бившият ѝ съпруг Брад Пит е бил сред най-добрите звездни гости в сериала, в който тя участва в продължение на 10 сезона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари