IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Шуимър за събирането на „Приятели“: Очаквайте изненади

10 април 2021 15 00

Актьорът заяви, че снимките започват тази седмица

Снимка: Getty

Феновете на „Приятели“ може вече да отварят шампанското, тъй като новините за тях са страхотни. Преди дни Дейвид Шуимър заяви, че снимките на специалния епизод на сериала най-накрая ще започнат, след като бяха отменяни на няколко пъти заради пандемията.

На 2 април, Шуимър, който игра ролята на Рос Гелър в продължение на 10 години, гостува виртуално в шоуто на Греъм Нортън и сподели няколко детайла от подготовката и заснемането. Той разкри, че заминава за Лос Анджелис само след няколко часа и ще се види с останалите членове на Великолепната шесторка. Освен Шуимър, в десетте сезона на „Приятели“, играха още Мат Лебланк (Джоуи), Матю Пери (Чандлър), Кортни Кокс (Моника), Лиса Кудроу (Фийби) и Дженифър Анистън (Рейчъл).

„След това гостуване заминавам за Лос Анджелис. Ще започнем снимките следващата седмица, затова ще се кача на самолет след няколко часа и ще се видя с всички за първи път от много дълго време“, каза Дейвид на 2 април. Попитан относно сценария и дали отново ще влезе в ролята на Рос, той отговори, че всеки един от шестимата ще бъде себе си, а не своя персонаж. „Аз ще бъда Дейвид. Нямаме сценарий. Ще бъдем истински хора“, добави актьорът.

Това може да е малко разочароващо за феновете на „Приятели“, тъй като повечето от тях очакваха да има няколко скеча, които да ги накарат да се усмихнат в тези тежки времена. За да им вдъхне надежда, Шуимър сподели, че екипът подготвя специална изненада и е възможно да има нещо, което да ни върне 20 години назад, когато сериалът владееше екрана.

„Приятели“ приключи през 2004 година, но все още успява да забавлява публиката. Попитан дали наскоро е гледал някои епизоди, Дейвид заяви, че все още не е намерил време. „Не мога да седна и да наваксам с всичките 236 серии, но ще трябва да го направя през следващите 5 дни, за да се подготвя за събирането“, пошегува се той.

През януари Лиса Кудроу също сподели малко детайли около специалния проект. Тя потвърди, че няма готов сценарий и по-скоро това ще е среща на стари приятели, отколкото пореден епизод от сериала. Същия месец от HBO обявиха, че шестимата актьори най-накрая ще започнат снимки след няколко промени, наложени заради пандемията. „Аз вече даже заснех няколко сцени. Така че със сигурност ще го правим, защото аз вече работя“, заяви Кудроу в подкаста на Роб Лоу.

Това ще е второто събиране на екран за актьорите от „Приятели“, като този път ще бъдат всички. През 2016 година на едно място бяха Кудроу, Анистън, Кокс, Шуимър и Лебланк, за да почетат режисьора Джеймс Бъроуз. Тогава Матю Пери нямаше възможност да присъства, тъй като участваше в пиеса в Лондон. Той обаче изпрати видеопослание, в което представи колегите си пред цялата зала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари