IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу разкри подробности за издаването на специалния епизод от „Приятели“

21 януари 2021 09 00

„Няма да играем нашите герои“, обясни тя

Снимка: БГНЕС

Още през февруари 2020 г. беше обявено, че целият състав на „Приятели“ – Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шумърр, Мат Леблан и Матю Пери – ще се снимат в специален епизод.

Първоначално датата на пускане беше обявена през май, но премиерата се отложи поради пандемията. След това се появиха слухове за евентуално излизане на „Приятели“ през есента, но сега Кудроу разказа подробности.

В подкаста на Роб Лоу актрисата разкри, че снимките за продължението на шоуто са напът да започнат. „Ще снимаме тази пролет, а именно в началото на пролетта. И между другото, вече заснех нещо за сериала, така че има 100% вероятност да започнем скоро“, каза Лиса.

Актрисата също така обърна внимание на факта, че издаването на специалния епизод не означава пълно рестартиране на поредицата. „Сега имаме съвсем различен сценарий. Няма да играем нашите герои, но ще се съберем. И това се случва доста рядко от 2004 г., когато заснехме последния епизод от поредицата“, припомни Кудроу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари