IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Пери създаде модна линия, вдъхновена от „Приятели“

7 декември 2020 17 50

Печалбите ще бъдат дарени на Световната здравна организация

Снимка: Getty

2020 година трябваше да бъде перфектна за феновете на „Приятели“. На тях им беше обещан специален епизод, в който всичките шестима актьори ще се съберат, за да разказват истории от снимачната площадка, да си фантазират къде са героите им в момента и дали е възможно сериалът да просъществува в днешно време.

За съжаление, пандемията от коронавирус попари надеждите да видим Матю Пери, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън и Мат ЛеБланк отново на екран след 16 години. Снимките на „Приятели“ бяха отменени, а от HBO Max дълго време не даваха информация кога точно всичко ще бъде започнато отначало. За щастие, Матю Пери, който играе Чандлър Бинг, зарадва феновете си, като съобщи, че специалният епизод ще бъде заснет през март 2021 година. И по този начин той спаси коледното настроение на почитателите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Актьорът обаче не спря дотук. Преди дни той отново ни накара да се усмихнем, като сподели новия си проект в социалните мрежи. Пери ще създаде предмети, вдъхновени от „Приятели“, за да събере средства за добра кауза. Той сподели снимка в своя Instagram, на която е изобразен героят му Чандлър, показващ своите танцови умения. „Може ли това да е повече от тениска?“, пише на тениската, а начинът на изписване може дори да бъде чут от феновете на „Приятели“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Освен тениски, Пери ще продава суитшърти, чаши и шапки, които вече са достъпни за пазаруване. Модната линия е ограничена, а спечелените средства ще бъдат дарени на Световната здравна организация в помощ на всички, засегнати от коронавируса. „Какво е това, лимитирана серия тениски, създадена за благотворителност?“, написа актьорът под снимката. Той добави, че феновете имат две седмици, за да се сдобият с нещо от линията.

Матю успя да включи и годеницата си в новото си начинание. Моли Хъруитц, която каза „да“ преди седмица, позира в тениска и шапка от колекцията на актьора. „Не трябва да позирате по същия начин, ако носите тениската, но изборът е ваш“, пошегува се Пери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари