IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спомени от „Приятели“: Как Матю Пери е убедил Джулия Робъртс да участва в сериала

1 февруари 2021 09 00

Двамата актьори тогава са имали и връзка

Снимка: Getty

Оказва се, че Матю Пери може да е изключително убедителен, когато става дума за работа.

Бившите създатели и сценаристи на сериала „Приятели“ се събраха, за да поговорят за хитовия епизод The One After the Super Bowl, който се излъчва преди 25 години. Тогава зрителите гледат ситкома след Супербол през 1996 година, а в него се появява и гост звездата Джулия Робъртс. За това гостуване всички трябва да благодарим на Матю Пери, който тогава е бил във връзка с актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Робъртс играе бивша съученичка на Чандлър Бинг (Пери) и негова неосъществена любов. Докато той най-после събира смелост да я покани на среща и да прекара една вечер с нея, нещата се объркват и краят, разбира се, оставя зрителите да се заливат от смях.

„Матю я помоли да участва в сериала“, казва Кевин Брайт. Той добавя, че условието на Робъртс било Пери да ѝ напише доклад по квантова физика, което актьорът явно е направил, защото приятелката му се появява на снимачната площадка. Според медиите, двамата са се срещали за кратко преди и след епизода. „Те се срещнаха преди това, но Джулия започна да има повече интерес към него след шоуто, защото той е бил много чаровен“, казва сценаристката Алекса Джънг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@80slolita)

Тя добавя, че по време на снимките е имало голяма доза флиртуване, като Робъртс постоянно е питала Пери защо нейната героиня трябва да излезе с Чандлър Бинг. Според екипа, актрисата само е дразнила колегата си, за да го накара да покаже най-добрите качества на персонажа си, като голяма част от тях са били вдъхновени от самия Матю.

Всъщност Джулия е била много впечатлена от играта на колегата си. „Каза ми, че Чандлър е много забавен. Не знам дали се влюби в Матю точно в този момент, но малко след това двамата започнаха връзка“, казва сценаристът Джеф Астроф. През февруари 1996 година Робъртс признава за любовта си с Пери в шоуто на Дейвид Летърман и разкрива как са се запознали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •GOLDIES• (@golldies)

„Той ми се обади изневиделица. Бях много нервна, защото той беше умен, забавен и красив“, споделя актрисата. За съжаление, връзката между двамата не издържа и те се разделят малко по-късно през годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари