IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как би реагирала принцеса Даяна на новия живот на принц Хари?

21 юни 2021 08 40

Приятел на лейди Ди разказва

Снимка: БГНЕС

Близък приятел на принцесата на Уелс, който ѝ помагал да изнася речи за публични изяви, е уверен, че Даяна би одобрила преместването на най-малкия ѝ син в Калифорния.

През юли ще се навърши година, откакто принц Хари се установи в знаменития град Монтесито със съпругата си Меган Маркъл и 2-годишния син Арчи.
В началото на юни херцозите се сдобиха и с дъщеря Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор. Името на момиченцето е вдъхновено от нейната баба и прабаба, Елизабет II, както и от покойната принцеса Даяна.

„Предполагам, че Даяна би го харесала, защото беше в нейния дух.“, каза Стюарт Пиърс пред Us Weekly. „Тя обичаше хумора и небрежността на живота, обичаше да опитва нови неща. Тя искаше да си купи къща в Малибу, за да имат момчетата свобода и да карат сърф. Така че тя определено би одобрила (хода на Хари).“

Пиърс е уверен, че лейди Ди също би подкрепила разкритията на принца за кралското семейство. В поредица от високопоставени интервюта Хари говори за проблемите в кралския клан, поради което се е почувствал принуден да напусне Лондон със семейството си. „Те правят точно това, което Даяна би искала да правят“, каза още Стюарт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари