IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс отдавна се опитва да се спаси от попечителството на баща си

24 юни 2021 11 00

Певицата е зависима от него от 2008 година

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс е под грижите на баща си Джейми Спиърс от 2008 г. – тогава певицата се озова в психиатрична болница и беше обявена за неспособна да се грижи за себе си. През 2016 г. звездата предприе първите законови стъпки за изменение на заповедта за попечителство над нея.

Според Спиърс баща ѝ не е подходящ за ролята на пазител. Както отбеляза певицата, роднината ѝ злоупотребява с алкохол и контролира всяка нейна стъпка.

Сега Спиърс практически не комуникира с пресата и днес, за първи път от дълго време, ще свидетелства лично в съд в Лос Анджелис по делото за нейното попечителство.

В навечерието на срещата станаха известни нови подробности от семейния живот на звездата. Според The New York Times Бритни поставя под съмнение статута на баща си като настойник още през 2014 г.

И само две години по-късно адвокатът ѝ Самюел Ингъм се обърна към съда с изявление, че певицата би искала да обмисли прекратяване на този „арест“.

В доклад от 2016 г. Спиърс заяви, че баща ѝ контролира всеки аспект от живота й: „Тя вярва, че попечителството се е превърнало в инструмент за натиск и контрол. Системата имаше „твърде много контрол“. Звездата искаше да прекрати настойничеството възможно най-скоро. „Омръзна ѝ да бъде използвана, че работи и печели, но всички около нея живеят за нейна сметка“, пише следователят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари