IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Дяволът е в детайлите“: Бритни Спиърс шокира феновете със страховита снимка

2 април 2021 11 00

Какво става?, попитаха я те

Снимка: БГНЕС

Постовете на Бритни Спиърс в Instagram не престават да бъдат обект на разгорещени дебати сред нейните фенове, много от които са сигурни, че 39-годишната певица сигнализира за помощ със странното си поведение.

Сега звездата отчаяно се бори в съда за свободата си и се опитва да лиши баща си от статута му на неин настойник. Джейми Спиърс контролира живота на дъщеря си вече 13 години.

Този път Бритни обърка всички с плашещ черно-бял кадър на жена, държаща дете без лице на ръце. В надпис към странната публикация Спиърс се позова на най-големия си хит Baby one more time: „Дяволът е в детайлите... Не бих искала това бебе да ме удари още веднъж“.

„Буквално: КАКВО“, написа един от последователите на изпълнителката. Други добавиха: „Добре ли си?“, „Какво става?“, „Това е знак на 100 процента“, „Трябва да означава нещо!“

Феновете на Бритни я молят да се появи на живо, за да разсее всичките им съмнения, но засега звездата не смята за необходимо да изяснява ситуацията.
Поддръжниците на движението #FreeBritney, към което се присъединяват и известни личности, смятат, че Instagram на Спиърс отдавна не ѝ принадлежи.

Източници, близки до звездата, само доливат масло в огъня. „Тя иска да говори и би могла да го направи в социалните медии на гаджето си (Сам Асгари), ако имаше някакъв спешен случай.“, отбеляза наскоро източник пред Us Weekly.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари