IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу: Кортни и Дженифър бяха първите, които ме подкрепиха след смъртта на мама

26 юни 2021 10 30

Актрисата губи най-важният си човек по време на пандемията

Снимка: Getty

Приятелите са нещо като спасителен пояс, който винаги можем да сграбчим, когато усещаме, че се давим. Те са до нас в най-тежките ни моменти, подкрепят ни без да търсят причина за това и винаги ни казват онова, което трябва да чуем, независимо дали е добро, или лошо. С напредването на годините разбираме, че всъщност не се нуждаем от много приятели, а само от такива, които ще останат до нас въпреки дразгите, проблемите и различията. 

Такава силна връзка има между Лиса Кудроу, Кортни Кокс и Дженифър Анистън. Трите се запознават на снимачната площадка на "Приятели" през 1994 година и веднага стават близки. 27 години по-късно те вече са като семейство, което винаги остава заедно въпреки разстоянието, натоварения график и различните лични животи. 

Преди дни Лиса, Кортни и Дженифър дадоха интервю за шоуто на Хауърд Стърн, в което разказват за връзката помежду си, трудните моменти на снимачната площадка и известността. 57-годишната Кудроу сподели, че е загубила майка си точно в началото на пандемията, но не смята, че смъртта е настъпила в следствие на заразяване с коронавирус. Все пак тя не е напълно сигурна, защото тогава не е имало достатъчно тестове, които да докажат диагнозата. Актрисата си спомня и, че смъртта е настъпила много бързо и внезапно. 

"Тези жени дойдоха тичайки при мен, за да ме подкрепят. Дойдоха на погребението, което не беше много голямо, но те бяха там", казва Лиса пред Стърн. Тя допълва, че е имала възмоност да направи погребение, но е помолила свещеника да напомни на всички присъстващи, че не трябва да се прегръщат или да пипат друг човек. "Тогава все още нямахме никакви ограничения около коронавируса и всеки си мислеше, че съм ужасен човек, защото не искам никой да ме прегръща", спомня си тя. 

Допълва, че докато няколко човека са разбирали защо тя е наложила мерки за социално дистанциране, други са я приемали за чудовище, когато е отстъпвала две крачки назад, когато някой се приближи. 

Освен за личната си трагедия, Кудроу говори и за снимките на "Приятели" и една от трудностите, с които е трябвало да се справя. Тя споделя, че не харесвала някои от тоалетите на героинята си Фийби и се чувствала неудобно в тях. "Преобличанията не бяха забавни със сигурност. Да, имам различно телосложение. Просто съм по-голяма", обяснява актрисата. Тя си спомня за един момент, в който е трябвало да прегърне колежките си, но дрехата, която е носела била толкова голяма, че сцената сякаш показвала как едно голямо чудовище поглъща две малки жени. 

Героинята й Фийби е позната със своя ексцентричен вкус и странни тоалети. Това обаче явно не се харесва толкова на Кудроу, която признава, че рядко гледа сериала. Съпругът й, от друга страна, се наслаждава на комедията. "Той се смее повече от мен. Но аз се ужасявам от себе си", казва тя.  

Въпреки трудностите и смесените си чувства, Кудроу казва, че "Приятели" е имал положителен ефект върху нея и кариерата й. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари