IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу със съобщение към феновете

28 юли 2020 14 50

Актрисите напомнят, че е изключително важно да се гласува

Снимка: Getty

Събирането на актьорския състав на сериала „Приятели“ може да е отложено за неопределено време, но феновете получиха малък подарък, който да ги зарадва през този период.

В неделя, 26 юли, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу се съюзиха, за да направят важно съобщение към феновете си. В САЩ президентските избори са след по-малко от 100 дни, а избирателите трябва да се регистрират предварително, за да могат да упражнят правото си на глас. Именно затова актрисите се събраха и отправиха призив към последователите си, за да не забравят да подадат документите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

Трите дами станаха част от кампанията „I Am a Voter“, която насърчава хората да участват в изборите през ноември. Именно тогава повечето американци се надяват да свалят Доналд Тръмп от власт, а на негово място да застане Джо Байдън.

Кокс, Анистън и Кудроу публикуваха снимка и видео в социалните мрежи, под които пишат, че хората могат да използват специалния код „FRIENDS“, за да разберат дали са регистрирани да гласуват. В краткия клип се вижда как екранната Рейчъл прошепва нещо в ухото на приятелката си Моника, а пък Фийби кима одобрително. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

„Приятелите не позволяват на приятелите си да пропуснат тазгодишните избори“, гласи надписът. Кудроу сподели снимка на трите дами, която е направена в нейната къща, и също подкани милионите си последователи да упражнят правото си на глас. 

Актрисите обаче не са единствените звезди, които използват социалните си платформи, за да напомнят за важния ден през ноември. Част от екипа на сериалите „One Tree Hill“ и „Will & Grace“ също се включиха в кампанията, както и Гуинет Полтроу и Робърт Дауни-Джуниър. В неделя актьорите от „Отмъстителите“ и „Железния човек“ направиха конферентен разговор, а Полтроу нарече колегата си „моят най-добър приятел в целия свят“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари