IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно: Кортни Кокс и Дженифър Анистън на разходка с кучетата

20 юли 2020 10 50

Двете приятелки са с предпазни маски

БГНЕС

Забавен клип с кучета пуснаха актрисите Кортни Кокс и Дженифър Анистън. Звездите от сериала „Приятели“ се събраха заедно и чрез своите любимци призоваха американците да носят предпазни маски. 

„Просто си я сложи!“, казва едното куче на другото, но получава отговор „Не“. След като спорят, те все пак тръгват към маските и крайният резултат е налице – Кортни и Дженифър, както и двете животинки, са с маски в последния кадър от видеото. 

Видеото бе споделено от 56-годишната Кокс в Instagram. От него се вижда, че тя е купила същата маска с дънков ефект и за своята стара приятелка. Анистън я е прегърнала в последния кадър от него, носейки предпазното средство плътно върху носа си. По-забавното е, че кучетата също са с маски. 

Миналия месец Дженифър бе една от първите известни личности, която честити рождения ден на Кортни. Тя избра да направи това с тяхна обща снимка от сериала „Приятели“, където двете играят Моника и Рейчъл. Към нея имаше надпис: „Обичам те!“. 

„Смятам, че ще бъде наистина забавно, ако въобще някога излезем от карантината и успеем да направим този епизод“. Това коментира Анистън по повод събирането ѝ с нейните колеги за специалния епизод на „Приятели“. Той трябваше да бъде заснет през май, но продукцията го отложи във времето заради пандемията. 

„Нямам търпение да го заснемем. Все още не знаем всичко за епизода и си мисля, че идеята е ние също да бъдем изненадани от някои неща“, заяви още бившата приятелка на Брад Пит. А докато снимките все още се бавят, не й остава нищо друго, освен да прекарва част от свободното си време с Кортни Кокс, с която споделя страстта си към животните. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари