IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз не възнамерява да помири синовете си - принц Уилям и принц Хари

28 юни 2021 10 40

"Той е много наранен, разстроен и несъмнено съсипан.", коментира негов близък

Снимка: БГНЕС

Източници, близки до кралското семейство, твърдят, че принц Чарлз е изключително разстроен за проблемите в отношенията между Уилям и Хари. Докато погребението на принц Филип през април събра кралското семейство за първи път от дълго време, 39-годишният херцог на Кеймбридж и 36-годишният херцог на Съсекс не успяват да се примирят и на това трагично събитие. 

Отношенията между наследниците на британския трон рязко се влошиха след противоречивото интервю, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на CBS тази пролет. В разговор с Опра Уинфри Хари откровено каза, че пътищата им с Уилям са се разделили: „Както казах, аз много обичам Уилям, той ми е брат.

Преминахме през ада заедно. Но сега сме тръгнали  по различни пътища. ", каза тогава той.

Следващата седмица обаче Уилям и Хари ще имат възможност да се срещнат и обсъдят отново всичко - на 1 юли тържественото откриване на паметника на майка им, принцеса Даяна, ще се състои в двореца Кангсингтън.

Според близък приятел на 72-годишния принц Чарлз, „той е много обиден, разстроен и несъмнено съсипан от всичко, което се случва“. 

Чарлз обаче не възнамерява да прави компания на синовете си по време на събитието, съвпадащо с 60-ия рожден ден на Даяна: „Той даде да се разбере, че ще остави момчетата сами да се справят с това“, обясни източникът пред таблоида The Sun.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари