IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли призна за проблеми при лечението на децата си

25 юни 2021 18 00

Актрисата сподели, че и една от дъщерите й скоро е претърпяла операция

Снимка: БГНЕС

В статия за списание Time актрисата, която е гост-редактор на изданието, сподели своя опит в отглеждането на шестте си деца от различни националности и разказа за проблемите, с които се сблъсква в тяхната медицинска помощ.

Като част от новия си материал, актрисата разговаря със студента по медицина Малоун Мукуенда, който изучава проблема с недостатъчната информация за тъмните кожни заболявания в медицински източници. По време на разговор с медика Джоли призна, че е запозната с тази тема от първа ръка. За нея било изключително трудно да получи изчерпателни професионални съвети от лекари за обриви при шестте си деца от различен произход.

„Всеки път, когато разглеждах медицинските им досиета, бялата кожа винаги беше ориентир“, казва Джоли. „Наскоро дъщеря ми Захара, която осинових в Етиопия, претърпя операция и медицинската сестра ми каза да се обадя в клиниката, ако видя, че кожата й става розова.“

Актрисата има три биологични деца от бившия си съпруг Брад Пит: 15-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Нокс и Вивиан. А също и три осиновени деца: 19-годишният Мадокс от Камбоджа, 17-годишният Пакс от Виетнам и 16-годишната Захара от Етиопия.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари