IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли никога няма да прости на Брад Пит

4 юни 2021 15 00

„Това далеч не е краят“, смята актрисата

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро сагата около родителските права на децата на Анджелина Джоли и Брад Пит приключи като 47-годишният актьор получи също възможност да бъде с децата си. Това решение на съда „горчиво разочарова“ 45-годишната му бивша половинка.

Двамата си поделиха попечителството за наследниците – 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Бившата двойка има и по-голям син Мадокс, който вече няма нужда от попечителство. Но пък именно кавга между него и баща му провокира реакцията на Джоли да поиска развод преди няколко години.

„Показанията на Анджелина не са достоверни“, каза източник пред Us Weekly. Според него решението на съда се основава на показанията на авторитетни експерти и хора, прекарвали време с деца.

И въпреки това актрисата никога не би простила на бившия си съпруг, смята източникът. „Тя ще използва всичко, което може, за да обжалва решението. Джоли настоява, че това далеч не е краят, и вярва, че справедливостта ще надделее.“, добави той пред изданието.

Съдебното решение все още не е окончателно одобрено, така че Брад очаква допълнителни атаки от бившата си съпруга. Близки до него обаче отбелязват, че актьорът „няма да ѝ позволи да диктува условията. Той не иска да навреди на Анджи. Вратата му е отворена, ако тя иска да реши всичко по цивилизован начин“, добави информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари