IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шер направи дебюта си в TikTok

28 юни 2021 11 00

Разбира се, появата й беше повече от запомняща се

Снимка: Getty

Това, което липсваше на TikTok до този момент беше иконичното присъствие на Шер. За щастие на всички нас, грешката е поправена и изпълнителката вече има свой профил в социалната мрежа. 

Преди няколко дни легендата на музиката и киното публикува първото си видео, с което привлече хиляди фенове. Тя показа два свои тоалета, допълнени с руса и кестенява перука. Но дилемата какви точно дрехи да носи не беше единствената за Шер. Оказа се, че тя не знае точно как да се представи пред милионите потребители на TikTok. 

@cher

hi @tiktok . Happy Pride ?️‍? do you prefer blonde or brunette? #ForYourPride

♬ Believe - Cher

"Здравей, аз съм, великата и силна Шер и вече съм в TikTok", каза звездата в първия си опит. След това обаче последваха още няколко, които съдържаха следните съобщения: "Здравейте, аз съм Шер и съм в TikTok", "Познайте коя съм аз. Вече съм в TikTok" и "Здравейте, естествено, че знаете коя съм аз. Мислех да се представя, но няма нужда". 

Шер обаче не фокусира вниманието само върху себе си. "Честит месец на различната сексуална ориентация на всички от тази общност, която аз обичам", каза изпълнителката на камерата. Тъй като TikTok става все по-популярен сред различните поколения, плеяда от холивудски звезди решиха да си направят профил, за да бъдат по-близо до феновете си. 

В началото на юни Алисия Силвърстоун също се включи в социалната мрежа, пресъздавайки един от най-известните си образи - Шер Хоровиц от филма "Баровки". Тя също така запозна и 10-годишния си син с приложението, което зарадва още повече феновете й. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

мнение ( преди 2 години )
Да се радва на тези с различна сексуална ориентация ,като дъщеря и но да не ни го натрапва.Има хубав глас,но е абсолютно куку,имайки в предвид броя пластични операцииэкоито си е правила.Аз четох прежи 20години за 33.Кой знае още колко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар