IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова и Благой Георгиев показват семейна идилия на Тасос

25 юни 2021 17 50

Влюбената двойка е на почивка в луксозен курорт на гръцкия остров

Istock

От няколко дни звездната българска двойка Златка Райкова и Благой Георгиев се наслаждава на любовта си и на очарователния си син Благой Джуниър от слънчевите плажове на гръцкия остров Тасос.

Бившата плеймейтка и ексфутболистът са отседнали в луксозния курорт Thassos Grand Resort. Райкова i Георгиев редовно споделят със своите  последователи в Instagram кадри от идиличната си, семейна ваканция, на които се вижда, че са в отлично настроение, отдали са се на пълен релакс и на грижи за малкия си наследник. От някои снимки става ясно, че гордите родители са разходили своя едногодишен наследник и с моторона лодка.

Вчера Благой използва социалната медия, за да поздрави за рождения ден своя най-голям син - Давид, който обаче очевидно не е с него и Златка в Гърция. Давид е дете на Георгиев от бившата гимнастичка Христина Витанова, от която има и дъщеря Йоана.

Той има и един син - Елай от рускинята Есмер Омерова. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Криста ( преди 2 години )
В хотела на Орешарски,465евро на Вечер!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар