IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на децата на Бритни Спиърс: Надявам се тя да е щастлива!

29 юни 2021 10 50

Кевин Федерлайн иска най-вече синовете му да са в безопасност

Снимка: БГНЕС

Преди дни Бритни Спиърс, за първи път от дълго време, се противопостави публично на попечителството на баща си Джейми Спиърс. Певицата говори откровено за това как той контролира всяко нейно движение и злоупотребява с алкохол. 

Бившият съпруг на звездата Кевин Федерлайн реагира на ситуацията около съда и коментира откровените изявления на певицата.

Той отбеляза, че иска Бритни да е щастлива и й пожелава бързо да се възстанови от преживяванията, свързани с настойничеството. 

Кевин я подкрепя във всичко. Тази ситуация x повлия пагубно и нарани душевното й състояние. Затова той иска Спиърс да живее в здравословна среда, а децата да имат възможност да я посетят “, - цитира думите на адвоката на Кевин, Марк Винсент изданието E! Online.

Спиърс е под надзора на баща си от 2008 година. Певицата се раздели с Федерлайн година преди това. Бившите влюбени имат две деца, Шон и Джейдън, които  бяха още съвсем малки по време на развода. 

По-рано адвокатът на бившия съпруг на певицата сподели, че Кевин се интересува само от това, момчетата да са винаги в безопасност, независимо с кой родител са.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари