IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обсипаха Глория с цветя за рождения й ден

29 юни 2021 14 50

Пя на една сцена с Лепа Брена малко преди да навърши 48 г.

БГНЕС/IStockphoto

"Това е най - хубавият и специален ден за мен в годината!". Това написа Глория, която на 28 юни стана на 48 години. Малко преди да вдигне празник с най-близките, фоклпевицата сподели своята равносметка за живота с последователите си в социалните мрежи. 

Изпълнителката, която от няколко месеца е и баба, разкри, че иска да има още хубави мигове с любимите хора. 

"В навечерието на моя рожден ден, искам да си пожелая да съм здрава, за да мога да мога да сбъдвам още от мечтите си, а аз умея да мечтая! И колкото повече мечти имам ,толкова повече ми се сбъдват!", написа тя. 

Есил Дюран бе една от първите сред колежкте й, които я поздравиха за повода. Тя й пожела здраве, любов, свобода и вдъхновение.

По-късно Глория благодари на всички за уважението и показа букетите с цветя, коит6о е получила за рождения ден. 

Точно преди да духне свещите на своята торта, певицата бе на участие в град Колзодуй, където подгряваше Лепа Брена. По този повод тя сподели: 

"Била съм дете, когато се влюбих в песните й! Сега пях с нея на една сцена! Велико преживяване бе за мен! Да си благодарен е в основата на моите успехи, а аз съм благодарна за всичко,което ми поднася съдбата!". 

В своя профил в Instagram, звездата сподели обща снимка с русокосата югославянка. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари