IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян превзе Рим

30 юни 2021 14 30

Риалити звездата замина на почивка в Италия

Снимка: Getty

След като завладя сърцата на американците, Ким Кардашян реши да провери дали е толкова известна и в останалата част на света. Риалити звездата замина на почивка в Италия, където се наслаждава на природните забележителности и исторически паметници на Рим.

Кардашян е пристигнала в италианската столица в неделя, 27 юни, заедно с най-добрата си приятелка Трейси Ромулус. След като самолетът им кацнал в Рим, Ким се е срещнала с екипа си за разкрасяване – гримьорът Марио Дедижанович и фризьорът Крис Аплътон, с които заедно обиколила града.

„Насочиха се право към Колизеума, за да си направят няколко снимки“, казва източник пред E!News. Според него, цялата група си е наела частен туристически гайд, който им е разказвал за историческия паметник и за какво се е използвал в миналото. „Бяха вътре за около час. Снимаха се и се разходиха из различните му части, за да не изпуснат нещо“.

Ким, която е в Рим по работа, сподели няколко снимки в социалните мрежи, с които показа на феновете как си прекарва свободното време. След като са посетили Колизеума, групата е била заведена в един от известните ресторанти, за да се насладят на италиански обяд. „Ким беше много спокойна и щастлива, че отново е в Италия. Беше много мила с всички, които идваха при нея, разговаряше с тях и постоянно се усмихваше“, казва източник. В ресторанта е бил разпънат червен килим, по който Ким и компания да преминат, след което са им били презентирани различни ястия за дегустация. „На излизане тя благодари на всички, а част от персонала ѝ държеше вратата, за да излезе“.

Тъй като в цяла Европа времето е изключително горещо, Ким заложи на летен тоалет за посещението си на Колизеума. Тя носеше къси панталони, блуза с дълъг ръкав и разкриващо деколте, комбинирани с чехли през пръста. Слънчевите очила не слизаха от очите ѝ, а косата ѝ беше пусната свободно.

Засега не е ясно точно каква работа ще върши Кардашян в Италия и колко време ще остане там.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари