IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян се сдоби с тоалет на Джанет Джаксън

20 май 2021 10 30

Риалити звездата похарчи 25 хиляди долара навръх 55-ия рожден ден на изпълнителката

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян избра да отбележи рождения ден на Джанет Джаксън по доста странен начин.

В чест на 55-ата годишнина на изпълнителката, Кардашян разкри, че наскоро е поръчала много специален тоалет, който Джаксън е носила в клипа към песента IF през 1993 година. Риалити звездата публикува видео, на което изпълнителката носи ансамбъла и заяви, че го е спечелила по време на търг. Джанет побърза да отговори на публикацията и благодари на Кардашян за покупката. „Надявам се да ти донесе толкова щастие, колкото и на мен“, допълни изпълнителката.

Само два дни по-рано от аукционната къща обявиха, че тоалетът струва 25 хиляди долара. Той се състои от направено по поръчка велурено бюстие с детайли от изкуствена кост и чифт черни панталони. Търгът, който се проведе в период от три дни, беше в чест на рождения ден на Джанет Джаксън. „Не мога да повярвам, че ще трябва да се сбогувам с някои от тези неща, но всичко това е за добра кауза“, заяви изпълнителката във видео. Част от печалбата ще бъде дарена на неправителствената организация Compassion International, която осигурява жизненоважна помощ на деца в нужда.

Това обаче не е първият път, в който семейство Кардашян се сдобива с нещо от колекцията на рода Джаксън. През 2017 година Ким обяви, че заедно с тогавашния си съпруг Кание Уест са купили яке и шапка, носени от Майкъл Джаксън по време на клипа към песента Smooth Criminal.

Миналата седмица пък звездата се похвали, че децата ѝ са направили специални парфюми, които са ѝ подарили за Деня на майката. Всяка една бутилка има уникален аромат и собствен дизайн, лично избран от малчуганите. „Те избраха снимки, които да сложат върху бутилките и декорираха задната страна, както и избраха имена за парфюмите“, разкри Кардашян в социалните мрежи.

Ким и Кание Уест имат общо четири деца – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, които са на възраст между 7 и 2 години. В момента двете звезди се намират в процес на развод, като Кардашян подаде документите още през февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари