IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гал Гадот роди третото си момиченце

30 юни 2021 15 00

Щастливата новина беше съобщена в социалните мрежи

Снимка: Getty

Честито на Гал Гадот и Ярон Версано, които станаха родители на трето момиченце.

36-годишната актриса и съпругът ѝ споделиха щастливата новина в социалните мрежи и разкриха, че детето им ще носи името Даниела. Публикувайки снимка на цялото семейство, Гадот заяви, че е доста изморена, но в същото време е и благодарна. „Всички сме много щастливи да приветстваме Даниела в нашето семейство. Изпращам на всички ви любов и здраве“, добави звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Даниела се ражда само три месеца, след като родителите ѝ съобщиха, че очакват трето дете. Тогава Гадот сподели снимка от леглото, заобиколена от двете си дъщери и съпруга си. „Започваме отново“, написа тя под кадъра, на който се вижда как Версано е поставил ръка върху наедрялото ѝ коремче.

По време на гостуването си в шоуто на Джими Кимъл, актрисата разкри и как е съобщила новината за трето дете на останалите си две дъщери. „Алма вече знае за какво става въпрос, защото проведохме този разговор с нея преди раждането на Мая. Но Мая беше много любопитна как бебето се е появило в корема ми и как ще излезе от него“, заяви Гал. Тя допълни, че с Ярон са се опитали да обяснят процеса по забременяване, използвайки думи, подходящи за едно малко дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

След това актрисата и съпругът ѝ са взели кутия със сладки, в която е имало по една за всеки член от семейството, включително и нероденото бебе. След като всеки си взел, останала една сладка и родителите попитали дъщерите си за кого може да е тя. „Тогава те започнаха да изброяват всички наши познати, когато аз посочих към стомаха си. Алма започна да крещи и много се зарадва“, каза преди няколко месеца актрисата.

Преди няколко седмици Гадот поздрави съпруга си по случай Деня на бащата. „Скъпи, уцелихме джакпота с теб. Ти си най-добрият баща на света. Даваш перфектен пример на нашите момичета как един мъж трябва да се държи, а любовта и търпението, което имаш, са безкрайни“, написа Гадот в социалните мрежи. Допълва, че любовта ѝ към Версано расте с всеки изминал ден и му благодари, че точно тя е жената, с която е избрал да има семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Гал Гадот и Ярон Версано се женят през 2008 година, а през 2011 година се ражда и първата им дъщеря Алма. 6 години по-късно на бял свят се появява и Мая.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари