IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гал Гадот: Принцеса Даяна вдъхнови Жената чудо

20 април 2021 16 30

Актрисата споделя кои са общите качества между лейди Ди и героинята Даяна Принс

Снимка: БГНЕС

Гал Гадот винаги е била една от симпатичните актриси в Холивуд. Появява се в поредицата „Бързи и яростни“ и веднага привлича вниманието към себе си с красотата, акцента и голямата си усмивка. Ролята ѝ обаче не е това, което Гадот търси. Тя иска да вдъхнови зрителите и да ги накара да бъдат по-добри едни към други.

Тогава на хоризонта се появява „Жената чудо“ и Гал веднага се затичва към нея. Първоначално героинята няма много голямо поле за изява, гостувайки в други филми за супер герои като Batman v Superman: Dawn of Justice и Justice League. Все пак звездният миг на актрисата предстои и тя участва в самостоятелен проект за Жената чудо, режисиран от Пати Дженкинс. Първият филм регистрира огромен интерес и логично е последван от още един, който се посрещна с малко смесени чувства, но отново събра огромни приходи.

Гал Гадот

Снимка: БГНЕС

По време на виртуалното събитие Vanity Fair Coctail Hour Гадот обясни как принцеса Даяна успява да вдъхнови Жената чудо. Всичко се случва, когато актрисата гледа документален филм за покойната принцеса и разбира какво всъщност иска да притежава героинята ѝ. „Имаше една част, в която се показва как принцеса Даяна е била изключително милосърдна и винаги се е грижела за останалите. Тогава ми просветна, че точно такава трябва да бъде Жената чудо“, признава Гадот.

Именно тази част от документалния филм за Даяна се превръща в движеща сила за създаването на героинята. „Как да доближиш хората до една богиня, която има всичко и е супер силна? Трябваше просто да покажа нейната по-мека страна и нейното сърце“, допълва звездата. Опитите се получават, тъй като Жената чудо се превръща във вдъхновение за множество жени и момичета по света.

Даяна Getty

Снимка: Getty Images

По-рано през годината Гадот призна, че тя самата е била вдъхновена от силата на героинята си. Във филма „Wonder Woman 1984“ има сцена, в която малката Даяна Принс се състезава с възрастните амазонки в опит да докаже себе си. Тази история е накарала Гал да се разплаче, тъй като ѝ напомнила за детството ѝ в Израел. „Не плача лесно. Не съм от жените, които могат да се разплачат дори и на реклами. Просто тази сцена ме хвана неподготвена“, призна актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари