IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената чудо Гал Гадот е бременна с трето дете

2 март 2021 17 50

Новината обяви самата тя в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Гал Гадот е напът да се превърне в майка за трети път.

На 1 март актрисата обяви, че е бременна с трето дете, публикувайки семеен кадър в социалните мрежи. На снимката тя е заобиколена от съпруга си Ярон Версано и от двете им дъщери – 9-годишната Алма и 3-годишната Мая. Всички те прегръщат наедрялото коремче на Гадот, а посланието гласи „Хайде пак“.

Новината за бременността идва само няколко часа, след като актрисата присъстваше на наградите „Златен глобус“ и представи най-добрия чуждоезичен филм за 2021 година. Статуетката отиде при „Minari“ от Америка. Зрителите обаче не успяха да забележат промяната в тялото на Гадот, тъй като тя умело беше прикрила коремчето си. Звездата носеше минирокля на Givenchy с дълги ръкави и висока яка.

Веднага след като обяви, че чака трето дете, Гал беше засипана от добри пожелания, идващи както от феновете, така и от известните ѝ колеги. „Честито, мама“, написа Джейсън Момоа, с когото актрисата играе във филма Justice League.

През септември Гадот отпразнува 12 години брак с Ярон Версано, публикувайки снимка в социалните мрежи. „Ти си моят човек. Единственият. Моето всичко. 12-годишният брак с теб изглежда като детска игра. Наздраве за още много. Аз съм твоя завинаги“, написа тя. През 2019 година пък актрисата отбеляза 8-ия рожден ден на дъщеря си Алма, отново със снимка в Instagram.

„Благодаря, че ме научи толкова много за живота и че ми даде най-прекрасната титла. Обещавам, че ще дам всичко за теб, ще те обичам и ще те защитавам винаги. Просто не пораствай толкова бързо“, написа Гадот.

Засега не е ясно какъв е полът на третото бебе на актрисата или кога точно ще се появи то, но със сигурност ще бъде през 2021 година. По този начин Гал се присъединява към огромния списък от звезди, които ще станат родители през следващите 12 месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари