IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гал Гадот и тайните ѝ за блестяща коса

26 януари 2021 14 30

Ето как да изглеждате като Жената чудо

Снимка: БГНЕС

Ако все още не сте забелязали, Гал Гадот има невероятна коса. Тя я показва във филмите за Жената чудо, вдъхновени от комиксите на DC, както и по червения килим, когато все още можехме да се наслаждаваме на наградния сезон. Ако се чудите как Гадот поддържа толкова здрава и лъскава коса, определено не сте сами.

Самата Гал Гадот признава, че отделя много внимание на косата си и избира продукти, които да я поддържат винаги в кондиция. Добрата новина е, че повечето неща може да ги намерите онлайн или в местната аптека. „Пазаруването в дрогерии ви дава възможност да опитате нови продукти без да харчите прекалено много“, казва Марк Таунсед в интервю за Today. Той добавя, че най-големите разлики в аптечните продукти за коса спрямо луксозните са опаковките и ароматите.

Ето пет от любимите съвети и трикове на Гал Гадот за грижа за косата

Оставя косата си да се изсуши сама

Да, в наши дни на пазара има хиляди сешоари и топлинни инструменти, които да използвате върху косата си. Но Гадот предпочита да я остави да изсъхне сама, за да не я увреди. Тя споделя, че мие косата си всеки ден, но не използва никаква топлина, като съветва феновете си да последват примера ѝ. Според актрисата, по този начин ще придобиете по-здрав косъм, който блести по всяко време.

Серум за изправяне

И докато Гал позволява на косата си да изсъхне сама, това не означава, че пести от козметични продукти. Тя споделя, че използва различни ампули денем и нощем, особено когато пътува. По този начин хидратира косата си и прави корените си по-силни. За да бъде ефектът пълен, трябва да нанесете само няколко капки в корените и след това да ги втриете с пръсти, за да постигнете по-здрава и силна коса.

Нежен шампоан

„Обичам да използвам екстра нежни шампоани“, казва Гадот пред Harper's Bazaar през 2016 година. Тъй като тя измива косата си всеки ден, много е важно нейните почистващи продукти да не премахват всички естествени масла от скалпа. Понякога залага на марки от родния Израел, на които обича аромата.

Стилистът ѝ обича продукти от аптеката

Марк Таунсенд, който се занимава със стила и прическата на Гал Гадот, признава, че често използва аптечни продукти върху своята клиентка. Един от любимите му е сух шампоан, който освежава и се грижи за косата. „Това е все едно имаш пет продукта в една бутилка“, казва той пред Today. Според него, е много полезно да освежавате косата и скалпа между традиционните измивания. Напръскайте сухия шампоан в корените, след което се срешете, за да позволите на продукта да навлезе по-добре.

Държи косата си вързана

Гал залага на простите неща, когато става въпрос за оформяне на косата си, дори ако това е за изява на червения килим. „Обичам да нося косата си вързана“, казва тя пред InStyle през 2017 година. Според нея, това е практично решение, което не позволява на косата да ти влиза в очите или да ти пречи по време на разговори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари