IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гал Гадот влиза в ролята на Клеопатра, доволни ли са феновете?

15 октомври 2020 10 50

Актрисата отново ще си партнира с Пати Дженкинс

Снимка: БГНЕС

Гал Гадот прие още едно холивудско предизвикателство. Тя ще влезе в ролята на Клеопатра и ще си партнира за пореден път с режисьорката Пати Дженкинс. 

Актрисата съобщи новината в социалните мрежи и заяви, че филмът ще разказва историята за кралицата на Нил по един невероятен и невиждан начин. „Това ще е първият път, в който животът ѝ се разказва от женска гледна точка. Дамите ще бъдат пред и зад камерата“, допълва Гадот. 

Пати Дженкинс сяда на режисьорското място, а двете дами се познават доста добре. Те работиха по първия филм „Жената чудо“, който постигна невероятен успех. Това накара студиото да поиска продължение и съвсем скоро очакваме по кината да се появи и „Жената чудо 1984“. Премиерата трябва да бъде на 25 декември. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

„Клеопатра“ обаче раздели интернета на две. Някои от феновете не приеха добре избора на Гадот за главната роля. Въпреки че кралицата е била родена в Египет, историята разказва, че семейството ѝ идва от Гърция. Потребителите веднага посочиха, че ролята трябва да се поеме от африканка, европейка или жена от Близкия Изток. Гал Гадот е родена в Израел. 

„Не можахте ли да изберете жена от Египет, която да изиграе египтянка?“, питат феновете. Авторката Морган Джеркинс пък иска актриса „която е по-кафява от хартиена торба“ да изиграе Клеопатра, за да може образът да е по-исторически точен. Друг потребител казва, че е било по-добре Надин Насиб да влезе в главната роля. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Феновете на Гал Гадот обаче побързаха да защитят любимката си. „Защо сте ядосани. Тя е била гъркиня“, пишат те. Актрисата Назаин Бониади също се включи в спора и застана на страната на колежката си. „Клеопатра е била гъркиня. Спрете да критикувате Гал Гадот и да разделяте хората заради грешни твърдения. Запазете гнева си за важните проблеми в света“. 

Почитателите на Гадот допълват, че родословното дърво на актрисите, които са изиграли Клеопатра, никога не е било проблем. Те посочват, че в ролята са влизали Вивиан Лий и Елизабет Тейлър. Според други, нападките са насочени към Гадот, защото тя е еврейка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Наскоро Гал Гадот беше обявена за третата най-добре платена актриса за 2020 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари