IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли се отказва от 6-цифрена заплата заради коронавируса

13 октомври 2020 17 50

Актрисата трябваше да играе в сериал на Apple Tv

Снимка: БГНЕС

Кийра Найтли се е отказала от адаптацията на „The Essex Serpent“ заради притеснения относно отглеждането на децата ѝ по време на пандемията от коронавирус. Актрисата трябваше да влезе в сериала на платформата Apple TV и за играта си е могла да получи 6-цифрена сума. 

Продукцията е трябвало да започне след шест седмици, но повишаването на случаите на коронавирус във Великобритания, където е било мястото за снимки, е накарало Найтли да се откаже. Актрисата също така е поела и ролята на продуцент. „Нямаше сценарий, в който Кийра да остави децата си в подходящите ръце за период от четири месеца и половина“, казва говорител на звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????????? ♡ ??? ???? (@keiraknightleyt) on

В момента снимките са в процес на задържане, а изпълнителката на главната роля ще трябва да бъде преизбрана. Кийра Найтли има две деца от съпруга си Джеймс Райтън, които няма как да остави без надзор за дълъг период от време. Освен това, след продукцията тя ще трябва да се карантинира за още 14 дни, за да е сигурна, че не е заразена с коронавирус. 

Здравната ситуация във Великобритания се влошава, тъй като случаите на COVID-19 рязко се повишиха. Баровете вече имат вечерен час и работят до 22:00, а властите в страната обмислят ново затваряне на граници и бизнеси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????????? (@keiraknightley_offiicial) on

„The Essex Serpent“ е базиран на едноименния роман от Сара Пери, излязъл през 2016 година. Историята проследява живота на жена, която е успяла да избяга от мъжа си, който постоянно я е насилвал. Тя се мести от Лондон в малкия град Есекс и е заинтригувана от легендата, че митичното чудовище „Змията от Есекс“ се е завърнало в областта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари