IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли – за обратната страна на известността

26 октомври 2019 15 00

Звездата споделя какво я е довело до нервен срив

Снимка: Reuters

Не е лесно и на известните хора да запазят личния си живот извън фотообективите. Сред жертвите на папараци е и актрисата Кийра Найтли. Звездата разказала за другата страна на популярността. По думите ѝ, след излизането на поредицата „Карибски пирати“, папараците я следвали на всяка крачка още от излизане от дома ѝ и това през 2013 г. я довело до нервен срив, пише OK Magazine.

Найтли заявила, че фотографите не трябва да се считат за добри професионалисти, имайки предвид и преследванията на други звезди като Бритни Спиърс и Ейми Уайнхаус. „Ако до този момент не сте имали психическо разстройство, те ще се опитат да ви подтикнат да имате и ще направят снимката да изглежда по-жестока за вас, за да я продадат по-скъпо“, обяснява още звездата.

По думите на актрисата, на нея ѝ се наложило да се справя с нервния си срив две години, преди да се завърне отново към професията. В резултат на това Найтли отбелязва, че вече не иска да се снима във високобюджетни филми, защото не е могла да се справи с известността и вниманието, което всички ѝ отделили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари