IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Създателят на „Бъфи, убийцата на вампири“ заплашил кариерата на Гал Гадот

9 април 2021 08 40

Двамата работят по филма „Лигата на справедливостта“

Снимка: БГНЕС

Филмовата кариера на Гал Гадот е била заплашвана от един от сценаристите на лентата „Лигата на справедливостта“. Актрисата се появява там като Жената чудо, като това поставя и основите на нейния персонаж на големия екран. За съжаление, Гадот е имала големи проблеми на снимачната площадка, като дори е била заплашвана и на професионално ниво.

В интервю пред Hollywood Reporter Рей Фишър, който също играе в „Лигата на справедливостта“, обвинява в различни престъпления Джос Уидън и продуцентската компания Warner Brothers. В материала се говори за няколко неприятни случки на снимачната площадка, след като Уидън поема кормилото от Зак Шнайдер. Една от тях е обтегнатата връзка между сценариста и Гал Гадот.

Джос Уидън

Джос Уидън. Снимка: Getty

Преди време Фишър заявява, че Уидън е „отвратителен, агресивен, непрофесионалист и се държи абсолютно неприемливо“, което кара Warner Brothers да започнат вътрешно разследване. Сега се оказва, че 56-годишният сценарист е имал проблеми и с Гадот, която не е искала героинята ѝ – Жената чудо, да бъде толкова агресивна, колкото е била първоначално създадена.

Според източник, характерът на персонажа доста се различавал във филмите „Лигата на справедливостта“ и „Жената чудо“, като това никак не се харесало на Гадот. „Тя искаше всичко да бъде логично и да направи лек преход от една вселена към друга“, добавя близък до продукцията.

Друг анонимен източник пък твърди, че е имало по-голям проблем между Гадот и Уидън. Тогава сценаристът кара актрисата да прочете определени реплики, тя отказва и това кара Джос да заплаши бъдещата ѝ кариера в Холивуд. Свидетел на случката казва, че Уидън започнал да се хвали, че успял да „приземи“ Гадот и да ѝ даде ценен урок.

Гал Гадот

Снимка: БГНЕС

„Каза ѝ, че той е сценаристът и тя трябва да млъкне и да си прочете репликите или той ще я направи да изглежда доста глупава във филма“, споделя свидетелят. Друг човек добавя, че Пати Дженкинс, която е режисьор на „Жената чудо“, веднага се е притекла на помощ на Гадот и двете дами са се изправили пред Уидън. След това те се срещнали с председателя на Warner Bros, пред когото са изразили своите притеснения.

В изявление за Hollywood Reporter Гадот признава за проблемите си с Уидън и добавя, че продуцентската компания е разрешила ситуацията. „Аз имах лично преживяване с него, което не беше най-доброто. Погрижих се за това и когато имах проблем, се свързах с по-висши членове и те оправиха нещата. Радвам се, че Рей излезе и каза своята истина“, казва Гадот в интервю за Times през декември.

Рей Фишър

Снимка: БГНЕС

Пати Дженкинс също е говорила за проблемите си с Уидън, като казва, че всички останали режисьори от вселената на DC са били срещу него и никак не са харесали филма „Лигата на справедливостта“. Освен тях, феновете и критиците също не бяха доволни от видяното, за разлика от реакциите им към „Жената чудо“.

Засега Джос Уидън все още не е отговорил на обвиненията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари