IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нанси Карабойчева в 9-ия месец: Време е да се кротна

1 юли 2021 14 50

Моделът показа наедрелия си корем на морето

БГНЕС/IStockphoto

Нанси Карабойчева показа наедрелия си корем на морето. Красивият модел призна, че вече е в деветия месец и трябва да забави темпото и да се приготви за раждането на второто си дете.

„Вече съм в началото на деветия месец и май е време да се кротна с пътуванията и да планирам оставащите дни преди раждането, да се отдам на приготовления за малчо и в очакване“, написа тя, споделяйки снимки, направени край басейна.

Карабойчева е сплела косата си на плитки и носи синьо парео, комбинирано с плетена шапка. В профила си в Instagram тя сподели още няколко снимки, на които я виждаме до половинката ѝ Добромир Димитров, с техния първороден син.

Нанси обяснява, че първите дни, които тримата прекарали в Обзор, били по-мрачни, но след като се преместили в Слънчев бряг, случили на по-хубаво време. Въпреки това, тя избягвала да се излага много на слънце предвид напредналата ѝ бременност.

Младата майка призна, че малкият Матей харесал водата и не искал да излиза от нея.

Мис България за 2013 г. очаква второ момченце, което най-вероятно ще се роди до края на юли.

„Истината е, че не беше точно планирано. Всъщност с мъжа ми още като родих започнахме да обсъждаме варианта да имаме още едно дете. Само че говорихме за някакъв период, след като Мати стане на поне шест месеца, примерно. Но съдбата си знае работата и се случи по-рано“, коментира по-рано тази година тя, малко след като обяви новината официално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари