IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нанси Карабойчева стана на 28, разкри пола на бебето

8 април 2021 17 40

Моделът е в напреднала бременност

БГНЕС

Един по-специален рожден ден отпразнува Нанси Карабойчева. Моделът и половинка на волейболиста Добромир Димитров навърши 28. В трепетно очакване на втората си рожба, тя използва момента, за да обяви какъв е полът ѝ.

„Миналата година на рождения ми ден ви съобщихме, че ще ставаме родители за първи път. Тази година няколко дни по-късно ви споделяме, че и второто бебче, което очакваме, е момче“, написа красавицата.

Нанси споделя още, че няма търпение вторият ѝ син да се появи, но все пак не бърза още.

Карабойчева посочва, че да станеш на 28 никак не е зле. Тя сподели няколко снимки от градинското парти, на което са присъствали родителите ѝ.

„Да ви кажа... не е зле. Щастлива съм и благодарна за всичко, което имам, а с тези хора до мен – то не е никак малко“, обяснява тя към кадрите, на които е и малкият ѝ син.

Мис България за 2013 г. стана майка в края на юли 2020 г. Синът ѝ Матей вече прави първите си опити да се изправя.

„Все още няма навършени осем месеца, а постоянно се мъчи да прави крачки. Смятам, че щом сам е готов – най-вероятно е така. И въпреки това ми се струва рано...“, сподели тя в края на март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари