IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф с нова снимка на бебето

2 април 2021 08 40

Преди седмица актрисата стана майка за трети път

Снимка: Getty

Хилари Дъф отново е на седмото небе.

Преди седмица актрисата и съпругът ѝ Матю Кома посрещнаха второто си дете заедно. Момиченцето се казва Мей Джеймс Блеър и вече си е у дома заедно с цялото семейство. Още с появата си на бял свят, бебето се превърна в сензация в социалните мрежи, като Дъф не се притеснява да споделя негови снимки.

Традицията продължи, като гордата майка реши да отбележи една седмица от третото си раждане. Тя сподели черно-бяла снимка на Мей, на която момиченцето гледа директно в камерата, увито в топло одеялце. „Повечето хора споделят такава снимка на първия ден, но ти си трето дете Мей, затова я публикувам на седмия. Честита първа седмица, мъниче! Обичаме те!“, написа актрисата под милия кадър.

Семейството на Хилари и Матю посрещна Мей на 24 март, но новината беше обявена три дни по-късно. Преди това обаче двамата решиха да подразнят феновете си, като споделяха различни намеци за това, че отново са станали родители. „Знам, че много от вас искат да се запознаят с бебето и затова ви го представям“, написа Кома под снимка на кафемашина. Той допълни, че все още свиква с новото допълнение и не знае от какво има нужда то.

Хилари отиде още по-далеч, като публикува снимка с 2-годишната си дъщеря Банкс и написа, че тя вече е кака. Банкс е първото дете на Кома и Дъф, като актрисата има и 9-годишен син Лука от брака си с Майк Комри. Преди месец сегашните съпрузи направиха бебешко парти, на което бяха поканили само най-близките си хора, спазвайки ограниченията по време на пандемия.

„Не планирах да правя парти в тези времена, но успях да накарам всеки да се тества, честно да си кажа, денят беше прекрасен. Прекарах време с приятели от Лос Анджелис, с които не съм се виждала от дълго време и много ми липсваха“, написа Хилари под серия от снимки. Тя благодари на близките си, че са останали до нея в най-трудните ѝ моменти и винаги са я подкрепяли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари