IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поли Генова показа годежния пръстен

5 юли 2021 14 50

Певицата получи предложение за брак на морето

БГНЕС

„Този път наистина“. Това написа Поли Генова в социалните мрежи и с няколко снимки обяви, че се е сгодила. Певицата получи предложение за брак на морето, където си почива със своята половинка Джоузеф Шардън.

В средата на юни изпълнителката подлъга последователите си, че е сключила таен брак, показвайки кадри от клипа към най-новата си песен, към които имаше надписа „Just Married“. Сега, седмици по-късно, тя показа годежния си пръстен, с който холандецът я изненадал по време на романтична вечеря на плажа.

Поли, облечена с тоалет в неонов цвят, показва ръката на камерата, а до нея стои Джоузеф, ухилен до уши от отговора „ДА“. На друга снимка виждаме и самото бижу от по-близък план.

„Честитооо и да сте все така влюбени!“, пожела ѝ сноубордистката Александра Жекова. С поздравления се отчетоха още певицата Мария Илиева и актрисата Мона Гочев.

Генова, която очаква второто си дете, се е отдала на релакс по родното Черноморие, малко преди предстоящия ѝ концерт в Пловдив. Разбира се, с нея и годеникът ѝ, е първородният им син Даниел.

Малко след като обяви, че наистина ще има сватба, певицата разкри, че тя предложила на мъжа до себе си още по време на първата си бременност.

„Но той ми отказа категорично, защото каза, че бременните жени имат малко по-различно съзнание и може би това не е истинското ми желание“, каза тя пред бТВ и призна, че се надявала някой ден той да падне на колене и да ѝ поиска ръката. И ето че това нейно желание е вече факт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари