IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз се отказа от материалното за сметка на духовното

8 юли 2021 14 50

„Дойде време да кажа СБОГОМ“, написа тя в социалните мрежи

IStockphoto

Миглена Каканашева, по-позната още с прякора си Мегз, се разделя с всичко материално, което има, за да се развива духовно. Това призна самата тя в социалните мрежи. Дизайнерката се завърна от Дубай, за да разпродаде всичко, останало от бизнеса ѝ с облекла и да започне нов живот.

„Скъпи приятели, след като преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, сега дойде време да кажа СБОГОМ и на прекрасната ми малка патеричка I-AM“, написа тя.

По думите на Каканашева, на нея не ѝ е било никак лесно да спре да прави дрехи – нещо, с което се занимава от 13-годишна. Но в един момент започнала да вижда образа на Господ, който ѝ казвал, че вече е готова да постави ново начало, което е далеч от материалното.

„Все пак явно тръгнах по пътя. В живота ми се случиха меко казано магическо-невероятни неща. И без да се усетя само за година май наистина се разделих с почти всичко, за което някога се кълнях, че е смисълът на живота ми“, обяснява още тя.

След като пристигна в България, Мегз замина за Девин, където участва в специален семинар, на който изпълнява нестинарски обичаи. Тогава тя сподели, че нямала носия, но там бързо ѝ намерили и се почувствала истински щастлива, носейки я. Сложила си и феса на Майката Земя на главата.

„Приятели, дори не мога да ви опиша какво означава честта да носиш подобни светила върху себе си. Божи дар. Цялата нощ, дори ходенето през огъня, сякаш беше божествен сън. Благодаря ти Господи за силата, която ми подари“, споделя още Миглена, показвайки на последователите си ритуалите, които е изпълнила в Родопите.

Откакто обяви, че приключва с модната си марка, Каканашева се промени драстично. Тя спря да си слага филъри по лицето и да носи тежък грим, като се върна към луничките, които преди прикриваше с фон дьо тен.

„Отварям сърцето си за теб, Господи. Моля те, води ме в любовта си. Моля те, да се уча на мъдрост и да я проявявам в пътя си. Моля те, чрез твоята воля да я давам на всеки, който ми я поиска. Моля те, води ме Господи със силата ми дадена от теб да творя всеки ден твоята ЛЮБОВ във всичко що правя“, разкрива още бившата бизнесменка, говорейки за това как вече няма страхове и може да продължи напред.

Мегз не уточнява в социалните мрежи с какво смята да се занимава за в бъдеще и по какъв начин ще се издържа, живеейки в Дубай. Нищо чудно, заради духовните практики, които изучава от няколко месеца, да се върне да живее отново у нас и да забрави за лукса в топлата страна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари