IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имение със седем спални, тенискорт и басейн: Почивката на Кристиано Роналдо в Майорка

12 юли 2021 10 50

Футболистът се наслаждава на свободното време заедно със семейството си

Снимка: БГНЕС

Европейското първенство приключи за Португалия и Кристиано Роналдо, което даде възможност на футболиста да се наслади на заслужена почивка със своето семейство. Тази година обаче той наруши традицията си да замине за Миконос и вместо това се насочи към испанския остров Майорка, където не пести средства за лукс и удобство.

Според Daily Mail, Роналдо, Джорджина и четирите им деца са отседнали в историческо имение на брега на морето, което струва 10 хиляди паунда на вечер. Сградата преди е била използвана като военно помещение, в което отсядала армията, която защитавала бреговете от нападенията на британците.

36-годишният нападател на Ювентус се похвали в социалните мрежи, публикувайки снимки от почивката си, на които показва как разпуска с Джорджина и децата на личната им яхта. В сряда пък беше разкрито, че домът, в който са отседнали, разполага със собствен тенискорт, басейн и площадка за хеликоптер. Имението датира от 1715 година и се намира в северната част на Майорка. То предлага седем спални, всяка от тях с отделна баня, и се разпростира на 40 акра земя.

Няма да има нужда Кристиано и Джорджина да се притесняват относно вечерите си, тъй като имението разполага с иконом, чистачки, личен готвач и кухненски персонал. Всеки един човек от екипа има собствена къщичка в периметъра на имота. Според Daily Mail, Роналдо и приятелката му рядко излизат от дома си, за да се разхождат из Майорка, но когато го правят те са заобиколени от охрана.

Двамата влюбени са придружени от Кристиано Роналдо-младши, близнаците Ева и Матео, както и най-малката дъщеря Алана. Първите три деца на футболиста са от сурогатна майка, а Алана е от връзката му с Джорджина. Кристиано издаде местоположението на ваканцията си, след като сподели семейна снимка от яхтата си. „Време е да си почина с моите любими хора“, написа той под кадъра.

Яхтата, с която разхожда цялото семейство, беше закупена миналата година и е с пет луксозни каюти, шест спални и може да достига скорост от 28 възела. На лодката Кристиано показа невероятната си физика, позирайки само по бански, а Джорджина също събра погледите, облечена в тъмносин бански. Двамата се усмихват до уши, а до тях са застанали четирите деца.

Джорджина и Кристиано се запознават през 2016 година, когато тя работи в магазин на Gucci в Мадрид. Миналата година Родригес заяви, че това е било любов от пръв поглед. Двамата се срещат отново няколко дни по-късно на събитие, организирано от известната марка. Тогава имат възможност да си поговорят и да се опознаят.

Миналата година Джорджина създаде слухове за сватба, след като направи публикация в социалните мрежи за 26-ия си рожден ден и описа Роналдо като свой съпруг. Представители на футболиста тогава отказаха да коментират и досега няма потвърждение дали двамата са минали под венчилото. Наскоро португалецът беше заснет да носи снимка на него и Джорджина под футболните си чорапи.

Снимките от ваканцията на Роналдо и компания мигновено събраха милиони харесвания. Това не е никаква изненада като само преди седмица той се превърна в най-следваната личност в Instagram, достигайки до 308 милиона. Според експерти по социалните мрежи, Кристиано може да получава по 1,2 млн. паунда за своя публикация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари