IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм е бременна с второто си дете

14 юли 2021 14 40

Супермоделът съобщи новината в социалните мрежи

Снимка: Getty

Като представител на модната индустрия, Ашли Греъм много добре знае как да направи впечатление. Именно затова и обявяването на втората ѝ бременност беше само по себе си уникално.

Във вторник, 13 юли, супермоделът разкри, че заедно със съпруга си Джъстин Ървин очакват второ бебе. За да сподели щастливата новина с милионите си последователи в Instagram, Греъм публикува красива снимка, на която прегръща наедрялото си коремче. „Последната година беше изпълнена с малки изненади, огромни загуби, познати начала и нови истории. Все още се опитвам да осъзная и да отпразнувам какво значи тази нова глава за нас“, написа тя под кадъра, заснет от Ървин.

Съпругът на моделката веднага се включи в коментарите и остави две емотиконки на сърца. Греъм пък му отговори с „Обичам те“. Бъдещото бебе ще се присъедини към по-големия си брат Айзък, който се появи на бял свят преди година. През януари 2020-а Греъм обяви в социалните мрежи, че е станала майка за първи път, като момченцето се появило в 18:00 местно време.

Оттогава моделката говори открито относно майчинството, включително и за момента, в който е трябвало да смени пелената на сина си по средата на магазин. Греъм сподели снимка в социалните мрежи, като заяви, че е предприела действието, защото не е имало близка тоалетна, в която да заведе сина си. „Слава богу, че се сетих да си донеса килимче за преобличане“, написа тя в Instagram.

През февруари тази година звездата разкри и какво е научила след раждането на първото ѝ дете. „Научих се на голяма доза търпение. Научих колко неегоистичен е един родител и как не ми трябва толкова много място, за да си свърша задачите за деня“, признава Греъм пред Daily Pop. А що се отнася до влизането във форма след раждане, Ашли нарича всичко това „големи глупости“. Според нея, този резултат е непостижим за някои жени, включително и за нея.

Ашли Греъм и Джъстин Ървин се женят през 2010 година. Двамата все още не са споделили пола на второто си бебе или кога ще бъде терминът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари