IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм: Обичайте тялото си и през лятото

22 юни 2021 17 40

Моделката заяви, че всяка една фигура е секси

Снимка: БГНЕС

Ашли Греъм се опитва да вдъхне самочувствие на своите фенове преди началото на летните почивки.

33-годишният супермодел сподели голо селфи в социалните мрежи, с което цели да насърчи последователите си да обичат телата си, независимо от тяхната форма. Тя пише, че с повишаването на температурите много от нас се притесняват да носят оскъдни тоалети или пък изрязани бански. Греъм се опита да вдъхне кураж на всички онези дами и господа, които нямат достатъчно кураж да се погледнат в огледалото и да заявят, че се приемат такива, каквито са.

Публикацията на звездата включваше галерия от снимки на няколко жени, които позират голи, показвайки си стриите. „Надявам се тези снимки да ви мотивират да обичате телата си. Вярвайте ми, когато ви казвам, че тялото ви е красиво и знам, че е по-лесно да си казвате, че не сте достатъчно красиви, не сте достатъчно секси или не сте заслужили да носите потник или бански от две части, но знайте, че времето навън е горещо, колкото и самите вие“, продължава Греъм. Тя се опита да насърчи феновете всеки ден да си казват, че се обичат и да се наслаждават на живота.

През февруари Ашли говори откровено за определението „закръглен модел“, което ѝ беше поставено. Тя заяви, че мрази постоянните въпроси за тялото си и не е чула такива да бъдат отправяни към някой мъж в индустрията. „Това, което ме мотивира да говоря за фигурата си, е че никой не го правеше, когато аз бях малка“, категорична е тя. Допълва, че липсата на представителност на всички размери в модната индустрия я насърчава да продължава да публикува необработени снимки в социалните мрежи.

„Показвам реалността, защото искам хората да знаят, че има жени с целулит, с закръглени форми и със стрии“, казва Греъм. През януари тя публикува колекция от снимки, на които жени с гордост показват телата си. „Исках да ви благодаря, че ме отбелязахте на всички тези красиви снимки. Невинаги е лесно да обичаш всеки сантиметър от тялото си. Аз се научих чрез ежедневна практика“, пише моделката.

Ашли заключи, че обединението ще ни направи по-силни и ще ни вдъхне увереност да приемем, че не всички хора са перфектни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари