IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм каза, че не се смята за plus size размер

12 февруари 2021 15 00

Моделът сподели, че иска да я наричат просто „жена“

Снимка: БГНЕС

В интервю за списание WSJ Ашли Греъм призна, че не обича да я представят като „модел с голям размер“. Вместо това 33-годишната звезда би предпочела да чуе, че е просто „жена“.

„Мразя факта, че непрекъснато трябва да обсъждам тялото си, защото не познавам нито един мъж, който да трябва да направи същото. Но когато бях малка, никой около мен не говореше за тялото си и това ме вдъхнови да засягам тази тема отново и отново“, каза Ашли.

„И затова не публикувам„ перфектни “снимки в Instagram. Показвам всичко такова, каквото е, за да знаят хората, че има жени с целулит, мазнини по гърба, стрии... Светът е пълен с жени с извивки, жени с големи размери, дебели – както и да ги наричате “, добави Греъм.

Звездата каза още, че в младостта ѝ агенти са я принуждавали да отслабне, уверявайки, че с такава фигура никога няма да успее в модната индустрия. Ашли била мотивирана така да „запълни празнината в индустрията“. През 2016 г. тя стана първият модел XL, който се появи на корицата на списание Sports Illustrated, а през 2017 г. украси корицата на Vogue.

Преди малко повече от година Греъм за първи път стана майка: тя и съпругът ѝ Джъстин Ъруин имаха син Исак Менелик Джовани. В интервю за списание WSJ Ашли призна, че все още не се е върнала във формата: „Не познавам нито един човек, който действително да е отслабнал в карантина. А опитите за отслабване след раждането на дете обикновено са епични неуспехи.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари