IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм на 33: Гола непукистка

4 ноември 2020 14 40

Моделът посрещна рождения си ден в гората

БГНЕС

Няма нищо по-хубаво от разходка сред природата в компанията на любимите мъже. Това сподели Ашли Греъм, която на 30 октомври навърши 33 години. Тя посрещна деня без излишни помпозности, прекарвайки свободното си време със съпруга и детето. 

Моделът сподели серия от снимки. Освен тези, на които е с раница на гърба, любувайки се на природата в Небраска, тя показа как храни синигерче от ръката си, но най-любопитни се оказаха кадрите от релаксиращата вана, която тя взела в края на своя излет. 

Греъм показа за пореден път, че е пълен непукист и не се срамува от тялото си, споделяйки полуголи снимки от дървената вана. На една от тях дори се виждат необръснатите ѝ мишници – нещо, което въобще не я притеснява. 

„Всички сме хора и хората трябва да спрат да очакват да отговаряме на стандартите“, написа нейна последователка под публикацията и я поздрави за смелостта. Друга пък се пошегува, че карантината по време на пандемия води именно до косми под мишниците и други части на тялото. 

Ашли Греъм, която има над 11 милиона последователи в Instagram, често споделя свои голи снимки, за да насърчи позитивното отношение към по-закръглените жени като нея. От друга страна, като майка тя иска да покаже, че не е срамно да се кърми на обществено място, разкривайки, че още го прави с малкия Исак. 

В средата на октомври синът на модела навърши 9 месеца, заради което тя сподели непоказвана снимка от първите му дни. На нея момченцето е само на няколко часа и тя го е притиснала до гърдата си, за да го накърми. Зад нея са половинката ѝ Джъстин Ървин и целия акушерски екип, помогнал ѝ да роди бебето.

„9 месеца вътре, 9 месеца навън. Благодаря на този невероятен екип, че направи моето раждане толкова гладко. Ние сме толкова щастливи, че имахме подкрепата на тези невероятни жени!“, коментира Греъм. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари