IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Бънтън от Spice Girls се омъжи

15 юли 2021 17 50

Виктория Бекъм беше една от първите, които я поздравиха

Снимка: БГНЕС

Изненада от редиците на Spice Girls.

И преди да си помислите, че говорим за предстоящо турне, ще ви кажем, че става въпрос за съвсем друго нещо. Всъщност Ема Бънтън обяви, че вече е омъжена за дългогодишния си партньор Джейд Джоунс. Церемонията е била изключително малка и сред присъстващите са били единствено семействата и много близки приятели на младоженците.

„Г-н и Г-жа Джоунс“, написа Бънтън под снимка от олтара. За специалния ден изпълнителката е избрала класическа бяла рокля, допълнена с флорална диадема. Младоженецът пък показа уникалния си моден вкус, обличайки шахматно сако, бели панталони и синя тениска, комбинирани с кафява шапка и маратонки. Джоунс също сподели снимка от сватбата, пишейки „Г-н и Г-жа Джоунс“.

Малко след като сватбените снимки бяха публикувани в социалните мрежи, приятели и фенове на двойката ги заляха с положителни коментари. „Честито! Обичам ви и двамата толкова много!“, написа Виктория Бекъм, а Мел Би изрази радостта си с едно „Юпиииии!“ и влюбени емотиконки. Изпълнителката Кимбърли Уолш пък заяви, че Бънтън и Джоунс са най-прекрасната двойка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jade Jones (@jadejonesdmg)

Ема и Джейд са заедно от 1998 година. Сгодяват се през 2006-а и имат две деца – 13-годишния Бо и 10-годишния Тейт. Въпреки че предпочитат да пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите и социалните мрежи, те не могат да скрият любовта си по време на важни празници в семейството.

През февруари изпълнителката отбеляза рождения ден на съпруга си с мило съобщение. „Вечната любов на живота ми, моята опора, моето всичко. Ти правиш всичко да е толкова по-добре. Честит рожден ден на най-добрия мъж и баща в целия свят“, написа тя под селфи с Джейд. А когато стана време за Свети Валентин, Джоунс показа част от романтичната вечеря с приятелката си. „Обичам тази жена страшно много. Честит Свети Валентин, красавице. 23 години заедно!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jade Jones (@jadejonesdmg)

И тъй като младоженците не са казали къде точно ще заминат на меден месец, феновете ще трябва да следят социалните мрежи за снимки от ваканцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари