IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Бънтън е готова за трето дете

23 март 2021 17 40

Момичето от Spice Girls търси баланса между семейството и работата

БГНЕС

Ема Бънтън е готова да има трето дете. Това призна момичето от Spice Girls в интервю за подкаста Not Another Mummy. 45-годишната певица, която вече има момче и момиче, не крие, че иска да увеличи семейството си, но все още не е открила баланса между него и работата.

Звездата разкрива, че отглеждайки 13-годишния Бо и 9-годишната Тейт, тя често се замисля дали е добра майка и прави ли достатъчно за тях. Тя признава, че понякога има ужасно чувство за вина.

„Всички тези неща ти минават през главата, но аз обичам да съм работеща майка. Обичам децата ми да гледат как имам тази работна етика“, казва тя, цитирана от Mirror.

Бънтън обяснява още, че в последно време тя работи доста усилено, но гледа уикендите ѝ да са свободни и ги прекарва изцяло с децата и половинката ѝ Джейд Джоунс.

Ема Бънтън,

БГНЕС

„Обичам да гледам как моето момче играе футбол, а малкото ми момиче ходи на уроци по танци“, добавя тя.

Ема посочва, че е истинска късметлийка с деца като нейните. Понякога тя тъгува, че изпуска важни моменти от тяхното развитие, затова в последно време се старае да не пропуска да ги гушка, целува и показва обичта си.

Макар да иска още едно дете, изпълнителката не е сигурна дали ще предприеме следващата стъпка. През януари тази година тя обяви, че и двете ѝ деца искат по-малко братче или сестриче. Макар и да е раздвоена по въпроса, виждайки малко бебе, тя винаги се вълнува.

Ема Бънтън е с Джейд Джоунс от 1998 г. Година след това двамата се разделиха, но след няколко години отново се събраха и обявиха, че са сгодени през 2011.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари